Personal Shopping

 

 

Comfortabel shoppen op afspraak

 

Zoek je iets bijzonders voor een speciale gelegenheid? Heb je weinig tijd om uitgebreid te shoppen? Wil je geïnspireerd worden door verrassende combinaties, materialen en kleuren die je nog niet kende? Of shop je liever buiten de reguliere winkeltijden om? Dan verwelkomen wij je graag in een van onze Sandwich winkels. Met kleur- en stijladvies, tips, een frisse blik, persoonlijke aandacht en een zorgvuldig geselecteerd aanbod, gebaseerd op jouw wensen, voorkeuren en levensstijl. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Maak een afspraak

 

Ervaar het comfort en de expertise van een personal shopper. Tijdens een Personal Shopping sessie krijg je vrijblijvend persoonlijk één-op-één advies van een Sandwich Stylist.

 

Hoe werkt het?

 

  • Kies de door jouw gewenste Sandwich winkel
  • Bel de winkel om een afspraak te maken
  • Geef je contactgegevens door en het aantal personen waarmee je komt
  • Kom shoppen op de afgesproken tijd

 

Voorafgaand aan jouw afspraak stellen wij je een aantal vragen over jouw voorkeuren, maten en levenstijl. Hiermee kan de personal shopper zich voorbereiden en alvast een selectie voor je samenstellen. Mocht je al een specifiek item gevonden hebben op onze webshop of gezien hebben op social media? Laat het ons weten, dan leggen we de items klaar in jouw maat om te passen.

 

In de Sandwich Store naar keuze kan je op je gemak kijken, passen en beoordelen. Uiteraard ben je ook samen welkom, bijvoorbeeld met je vriendin(nen). Geef je dan voor dezelfde dag en tijd op. Een Personal Shopping sessie is altijd gratis en vrijblijvend.

 

Neem voor meer informatie contact op via personalshopping@sandwichfashion.com. Binnen 1 werdag nemen we contact met je op.

 

Algemene voorwaarden Privacybescherming Colofon
Je winkelmand (0)
Totaal 0.00
Bekijk bestelling
Terug naar shop