Betaalmogelijkheden

 

In het kader van de bestelprocedure aanvaarden we de betaling per creditcard (Visa / Mastercard, American Express), per PayPal, iDEAL en Apple Pay.

 

Betaling per iDeal

 

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je Direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

iDEAL is beschikbaar voor consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Consumenten die internetbankieren, kunnen Direct gebruik maken van iDEAL.

 

Betaling per creditcard

 

We aanvaarden American Express, VISA- en Mastercard-creditcards. Wens je per creditcard te betalen, geef dan bij de bestelling je naam, het creditcardnummer, het 3-cijferige controlegetal en de geldigheidsdatum aan. Je vindt het 3-cijferige controlegetal in het handtekeningenveld op de achterkant van de creditcard. Aangezien we geen creditcardgegevens opslaan, dienen deze bij elke bestelling opnieuw te worden opgegeven. Bij een betaling per creditcard wordt de bankrekening belast bij verzending van de goederen.

 

Betaling per PayPal 

 

Wens je per PayPal te betalen, kies dan bij de bestelprocedure de betreffende betaalmogelijkheid. Je wordt automatisch doorgestuurd naar PayPal. Meld je bij PayPal met je e-mailadres en je wachtwoord aan en volg de instructies. Zodra het volledige factuurbedrag op onze rekening is binnengekomen, worden de goederen verzonden.

 

Veilige gegevensoverdracht

 

Je gegevens zijn bij ons veilig. Je persoonlijke gegevens, creditcard- en rekeninggegevens zijn dankzij een gecodeerde SSL-verbinding altijd beschermd.

Algemene voorwaarden Privacybescherming Colofon
Je winkelmand (0)
Totaal 0.00
Bekijk bestelling
Terug naar shop